Cercar en aquest blog

dimarts, 24 de març del 2015

PICKMONKEY, BUBBLR I SLIDESHARE.

El passat dimecres 11 de febrer vam realitzar una més de les sessions de la part pràctica de l’assignatura en la que vam treballar amb diverses aplicacions i programes per a treballar amb fotografies. Normalment per modificar fotografies  o realitzar presentacions treballem amb els programes més coneguts com el Power Point, Paint o Prezi, però podem trobar una gran varietat de programes que també són de molta ajuda i utilitat com per exemple:

  •          Pickmonkey: És un editor d’imatges online al que es pot accedir mitjançant qualsevol navegador i en el que no cal instal·lar res. Aquest editor és molt fàcil i simple d’utilitzar. Per a editar una imatge únicament cal seleccionar-la des del nostre ordinador i podrem realitzar les accions més bàsiques per editar una imatge com rotar, retallar, redimensionar, afegir efectes, ajustar el color o demanar al programa que faja un ajust automàtic entre altres opcions. Cal destacar que també té una opció Premium en la que el client abona una quantitat i pot accedir a moltes més opcions que inclou Pickmonkey. L'inconvenient d'aques programa és que està en anglès.
http://www.picmonkey.com/?promo_seg=1&utm_expid=54526581-9.wloj1rmaQ12slG5rea8PTg.1&utm_referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

  •          Bubblr: Programa online que serveix per crear còmics o fotonovel·les a partir de les imatges de Flickr a les que es poden afegir bombolles de diàleg i així crear una història. Podem accedir a Bubblr des de qualsevol navegador.
http://www.pimpampum.net/es/content/bubblr

  •          Slideshare: És un lloc web  2.0 en el que podem carregar i compartir les nostres presentacions per a ser visualitzades per altres usuaris. A més ens dona l’opció de triar entre penjar els nostres arxius de forma privada o pública per a que la resta d’usuaris tinguen accés o no als nostres arxius o no segons la nostra voluntat.
http://es.slideshare.net/


Aquests 3 programes ens han servit i ajudat per fer la nostra pròpia fotonovel·la d’una manera més senzilla i ens ofereix aplicacions que podrem utilitzar en un futur a classe amb els nostres alumnes, i així utilitzar les TIC d’una forma fàcil i divertida amb l’alumnat.



Salut!