Cercar en aquest blog

dimecres, 29 d’abril del 2015

CÒMIC AMB MARVEL.

A continuació us deixe el còmic realitzat amb l'aplicació que proposa Marvel.





Salut!

dimarts, 28 d’abril del 2015

CÒMIC AMB WITTYCOMICS

A continuació us deixe un còmic realitzat amb l'aplicació online http://www.wittycomics.com/

Aquesta aplicació serveix per fer còmics d'una manera fàcil a partir de 3 vinyetes. Podem contar una historieta molt curta triant entre tota la varietat de personatges i paissatges que ens ofereixen. Podem trobar des de persones fins a animals i paissatges tant variats com una posada de sol o una visita per la Gran Muralla Xinessa.




Salut!

CARTELL AMB BIGHUGELABS.

Us deixe el cartell de la pròxima pel·lícula que s'estrenarà als millor cinemes realitzat amb l'aplicació  http://bighugelabs.com/poster.php






Salut!

IMATGES AMB IMAGECHEF

Frase per a fomentar l'ús del valencià amb  http://www.imagechef.com/ic/es/word_mosaic/ 




 Frase per fomentar l'ús del valencià amb  http://www.imagechef.com/ic/es/draw/ 


Frase per fomentar l'ús amb valencià amb http://www.imagechef.com/es/c/he0t/Plantillas-de-Texto



Inventar el nom d'un equip valencià amb http://www.imagechef.com/ic/es/basketball/






Salut!

LINOIT, WRIPWRAPWROP I AUTOMOTIVATOR

El passat dia 13 de març a la classe pràctica vam treballar amb 3 aplicacions diferents per a fer dos murals.

 La primera aplicació que vam utilitzar va ser el LINOIT ( www.linoit.com )  una aplicació per Internet que serveix per fer un post-it en el que es pot escriure, posar fotos o qualsevol altra acció que desitgem. Aquesta aplicació pot tindre un ús educatiu per el que es refereix a la col·laboració amb els pares i mares, la comunicació amb l’alumnat, com a agenda de classe com a bústia de queixes i suggeriments.

 La següent aplicació utilitzada va ser  www.wripwrapwrop.com/es  Aquesta aplicació serveix per dissenyar i fer el teu propi paper de regal. Cada parella vam dissenyar un paper de regal diferent i el vam retallar i guardar en format .JPG per afegir-la  al post-it de l’aplicació anterior per fer un mural amb les diferents aportacions de cada parella.





Per últim vam utilitzar la següent aplicació: http://wigflip.com/automotivator/ Aquesta aplicació serveix per fer imatges ...... Seguint el procés de l’aplicació anterior, cada parella vam posar la imatge en el post-it i vam fer un mural sobre la diversitat.








Salut!

PHOTOPEACH

El passat dia 25 de març vam treballar a classe amb l'aplicació Photopeach ( http://photopeach.com/ ), una aplicació online amb la que fer presentacions d'una manera fàcil i senzilla.

Per treballar amb aquesta aplicació, primer que res, cal registrar-se. Quan ja estem registrats podem començar a fer la nostra presentació. Primer cal pujar les imatges que volem utilitzar a la nostra presentació i a continuació anar afegint el text que volem que apareixca. Finalment afegirem a música que acompanyarà la nostra presetació.

Una vegada finalitzada tenim l'opció d'editar la nostra presentació. Podem borrar o afegir fotos, editar, borrar o afegir text entre altres opcions.

És una aplicació que no comporta una gran dificultat i amb la que podem treballar amb l'alumnat a l'aula per a fer presentacions molt senzilles. Cal nomenar que l'aplicació està en anglès i encara que no fa falta un gran nivell d'aquesta llengua per a utilitzar l'aplicació, aquest fet pot suposar un desavantatge a l'hora de treballar a l'aula.

A continuació us deixe l'enllaç sobre la història del Rel lleó desenvolupada mitjançant una presentació de Photopeach: http://photopeach.com/album/7llu4p


Salut!