Cercar en aquest blog

dimarts, 28 d’abril del 2015

LINOIT, WRIPWRAPWROP I AUTOMOTIVATOR

El passat dia 13 de març a la classe pràctica vam treballar amb 3 aplicacions diferents per a fer dos murals.

 La primera aplicació que vam utilitzar va ser el LINOIT ( www.linoit.com )  una aplicació per Internet que serveix per fer un post-it en el que es pot escriure, posar fotos o qualsevol altra acció que desitgem. Aquesta aplicació pot tindre un ús educatiu per el que es refereix a la col·laboració amb els pares i mares, la comunicació amb l’alumnat, com a agenda de classe com a bústia de queixes i suggeriments.

 La següent aplicació utilitzada va ser  www.wripwrapwrop.com/es  Aquesta aplicació serveix per dissenyar i fer el teu propi paper de regal. Cada parella vam dissenyar un paper de regal diferent i el vam retallar i guardar en format .JPG per afegir-la  al post-it de l’aplicació anterior per fer un mural amb les diferents aportacions de cada parella.





Per últim vam utilitzar la següent aplicació: http://wigflip.com/automotivator/ Aquesta aplicació serveix per fer imatges ...... Seguint el procés de l’aplicació anterior, cada parella vam posar la imatge en el post-it i vam fer un mural sobre la diversitat.








Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada