Cercar en aquest blog

dimarts, 19 de maig del 2015

ÀLBUM DIGITAL, TEXT AMB LLETRES D'IMATGES I PORTADA DE REVISTA.

Durant les passades sesions dels dies 29 d'abril i 6 de maig vam treballar amb 3 noves aplicacions web per editar i crear diversos material i continguts que poden tindre una gran utilitat per el que es refereix a l'aplicació d'aquestes a l'aula.

En primer lloc vam treballar amb l'aplicació bookr ( http://www.pimpampum.net/bookr/ ) per realitzar un àlbum digital sobre qualsevol tema relacionat amb l'educacio primària. 
L'opció més fàcil per fer l'àlbum es buscar les imatges a través de Flickr ( https://www.flickr.com/ ) mitjançant la cerca de les imatges a partir de les etiquetes o d'algun usuari específic. 
També vam fer una novel·la curta a través de la mateixa aplicació en la que es podia contar qualsevol història. 

A continucació us deixe els resultats de la feina feta:

En primer lloc, vam realitzar una àlbum sobre els animals:


I també la novel·la curta narrant "El viatge":

http://www.pimpampum.net/bookr/index.php?id=69232 


La següent aplicació web que vam treballar va ser Letters ( http://blogoscoped.com/letters/ ) amb la que escrivim el nostre text i l'aplicació l'edita amb diferents retalls de dibuixos. Podem escirurer qualsevol cosa i cada vegada ens oferirà un disseny diferent.
Cal destacar com a desavantatge que no reconeix els accents i per tant no podrem accentuar els texts que introduim per a fer les nostres creacions. Així i tot aquesta aplicació pot tindre una gran utilitat a l'hora de treballar amb els alumnes i a més és una aplicació molt divertida.

A continuació us deixe la predicció que vam fer a classe:



Per últim vam dissenyar una portada de revista amb l'ajuda de l'aplicació Big Hube Labs ( http://bighugelabs.com/magazine.php ). La temàtica estava basada en l'autor valencià Joan Roís de Corella.
Aquesta aplicació és més difícil d'utilitzar i no és recomanable al meu parèixer per a treballar amb alumnes molt menuts ja que està en anglès i es necessiten uns coneixements mínims d'aquesta llengua per poder treballar correctament. Encara que a partir del tercer cicle d'educacio primària (cinqué i sissé) podriem começar a treballar amb aplicacions com a questa.

Us deixe el resultat de la nostra feina: 




Salut!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada